Σεμινάρια

Ο σύλλογος του IDTA Greek Area διοργανώνει κάθε χρόνο σεμινάρια με σκοπό την επιμόρφωση και τον εμπλουτισμό των γνώσεων γύρω από τα θέματα χορών όπως Ballroom, Latin, Argentine Tango, Freestyle, Hip Hop, Oriental κλπ.

Στα σεμινάρια αυτά εισηγητές είναι καταξιωμένοι δάσκαλοι χορού, χορευτές - χορογράφοι, κριτές χορευτικών διαγωνισμών, εξεταστές από όλο τον κόσμο όπως οι Lynda King, Lynda King, Seh-young Jang Don & Adele Jang Don, Richard Still & Morgan Hemphill και πολλοί άλλοι, οι οποίοι με την πείρα και την γνώση τους μπορούν να βοηθήσουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές και δασκάλους να εμβαθύνουν στα ζητήματα και τις τεχνικές των αγαπημένων τους χορών.

Τα επόμενα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στο Ξενοδοχείο Oasis στη Γλυφάδα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σημαντική Σημείωση:

Η είσοδος στο διαγωνισμό και η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρέαν για τα μέλη του IDTA που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους για το 2017!
Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας την ανανεωμένη κάρτα-μέλους του τρέχοντος έτους ή το e-mail που σας έχει στείλει η Έλια Γαλλαίου το οποίο επιβεβαιώνει πως έχετε καταβάλει τη συνδρομή σας.


Για τα ερχόμενα σεμινάρια μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω των:
IDTA Greek Area Media RSS Feed,
ή από τη σελίδα με τα νέα μας.

 
Photos Videos

Created and developed by Theasis Productions
Content Find Us At Facebook Watch Our Channel At YouTube Follow Us on Twitter