Διαγωνισμοί

Κανονισμοί
 • Αποδεκτό βηματολόγιο θεωρείται μόνο το επίσημο του I.D.T.A. (SYLLABUS).
 • Στις κατηγορίες Belly dance επιτρέπονται τα κουστούμια. Από αξεσουάρ επιτρέπεται ΜΟΝΟ πέπλο (όχι π.χ. μπαστούνι, σπαθί).
 • Δείτε τα τραγούδια για τις κατηγορίες freestyle, hiphop, Belly dance κάνοντας κλικ εδω.
 • Οι διαγωνιζόμενοι στις κατηγορίες 3D και 5D απαγορεύεται να συμμετέχουν στα 1D.
 • Σε περίπτωση μη επαρκών συμμετοχών οι κατηγορίες Youth συμπτύσσονται με των Ενηλίκων καθώς και οι κατηγορίες Juv1 & Juv2 μεταξύ τους.
 • Σε όλες τις κλειστές κατηγορίες αν δεν συμπληρώνονται 3 ζευγάρια, η κατηγορία δεν θα γίνεται και θα ενημερωθείτε μετά το τέλος των συμμετοχών (04/03/2017).
 • Ο minimum αριθμός συμμετοχών για κάθε ομάδα είναι τα 4 άτομα (μόνο ένας από αυτούς μπορεί να είναι δάσκαλος).
 • Στις ομάδες παιδιών δεν επιτρέπεται να χορεύει μαζί τους ενήλικας. Σε μία παιδική ομάδα που ανήκει ηλικιακά σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, θα επιτρέπεται να συμμετέχουν σαν μέλη της ομάδας μόνο μέχρι δύο παιδιά μεγαλύτερα κατά ένα έτος. Δεν υπάρχει περιορισμός για τα μικρότερα παιδιά. Σε περίπτωση ένστασης και αποδείξεως του αντιθέτου, η ομάδα θα περνάει αυτόματα στην τελευταία θέση.
 • Θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες σε κατηγορίες πλην των ενηλίκων να φέρουν μαζί τους τη μέρα του διαγωνισμού αποδεικτικό του έτους γεννήσεώς τους. Σε περίπτωση που γίνει ένσταση σχετική με την ηλικία και το μέλος δεν μπορεί να αποδείξει την ηλικία του, η ομάδα θα μεταβιβάζεται αυτόματα στην τελευταία θέση, ανεξάρτητα από την κρίση των κριτών.
 • Η διάρκεια των ομαδικών χορογραφιών είναι έως 03:00 λεπτά. Σε περίπτωση ένστασης και αποδείξεως του αντιθέτου, η ομάδα θα περνάει αυτόματα στην τελευταία θέση.
 • Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να προσέλθουν μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη. Τα χορευτικά κουστούμια επιτρέπονται σε όλες τις κατηγορίες, χωρίς να είναι όμως προκλητικά. Γενικότερα, θα πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές.
 • Έστω κι αν δεν υπάρχει κατηγορία που να αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να δηλώνετε επιθυμία συμμετοχής σε αυτή. Σε περίπτωση που υπάρξουν τουλάχιστον τρεις συμμετοχές θα πραγματοποιείται η κατηγορία.
 • Οι συμμετοχές θα θεωρηθούν ενεργές μετά την αποστολή της τραπεζικής απόδειξης με την κατάθεση στο email idtaelia@hotmail.com.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘ GAIDTA
  Αρ. Λογαριασμού 63 9104 0030 922
  IBAN: GR08 0171 3910 0063 9104 0030 922 (sos το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία κατάθεσης).
 • Στην φόρμα συμμετοχής θα πρέπει να αναγράφεται το έτος γέννησης κάθε υποψηφίου (εκτός των κατηγοριών ενηλίκων).
Κόστος:

 

Κόστος συμμετοχής 15€ *
Κόστος εισιτηρίου για μια ημέρα (δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά) 12€
Κόστος εισιτηρίου για για δυο ημέρες (δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά) 20€
*Η συμμετοχή ισχύει για δύο κατηγορίες, για κάθε επόμενη συν 5€  
Σημαντική Σημείωση:

Η είσοδος στο διαγωνισμό και η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρέαν για τα μέλη του IDTA που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους για το 2017!
Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας την ανανεωμένη κάρτα-μέλους του τρέχοντος έτους ή το e-mail που σας έχει στείλει η Έλια Γαλλαίου το οποίο επιβεβαιώνει πως έχετε καταβάλει τη συνδρομή σας.


Για τον ερχόμενο διαγωνισμό μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω των:
IDTA Greek Area Media RSS Feed,
ή από τη σελίδα με τα νέα μας.

Created and developed by Theasis Productions
Content Find Us At Facebook Watch Our Channel At YouTube Follow Us on Twitter